A Fortano Szaktanácsadó Betéti Társaság 1996. május 1-je óta működő vállalkozás. Az első években a fő tevékenység az angol üzleti nyelvoktatás, tolmácsolás és szakfordítás volt. Az eltelt több mint 25 év alatt alkalmazkodva partnereink növekvő igényéhez Európa 20 országában voltunk jelen képviselve megbízóink érdekeit. Munkánk során a piac számos területével volt alkalmunk megismerkedni, amely stabil angol nyelvtudást, kommunikációs készséget, tárgyalás- és érveléstechnikát, helyismeretet és kapcsolatrendszert eredményezett, mely igazán nagy hozzáadott értéket képviselhet azoknak a magyar vállalkozásoknak, akik piaci tevékenységüket bővíteni szeretnék a magyar és/vagy az európai piacon.

Erősségünk a marketingszöveg írás magyar és angol nyelven, ezért válalljuk weboldalak, katalógusok, prospektusok, hirdetések, blogok szövegének elkészítését. 

2022. július 6-a óta Írországban élek, így keressenek jó szívvel azok is, akik Írországban szeretnének vállalkozást indítani. Segítek megtervezni névjegyüket, weboldalukat és elindítani vállalkozásukat. 

Forduljatok hozzám bizalommal!