Egy üzlet, egy vállalkozás akkor sikeres, ha terméke, szolgáltatása eljut azokhoz, akiknek szánták. De nem mindig az a termék vagy szolgáltatás a legsikeresebb a piacon, amelyik a legjobb. Azoknak a termékeknek, szolgáltatásoknak a piaci növekedése a legdinamikusabb, amelyek értékesítését nagyon is tudatos, jól átgondolt és következetes marketing tevékenység segíti: ha az értékesítést végző kolléga munkáját a céget bemutató aktuális és korszerű prezentáció, reklámanyag vagy a terméket ismertető katalógus, árlista, étlap, szórólap, prospektus vagy éppen webes felület támogatja.

Úgy is megfogalmazhatnánk, hogy amit/akit a vásárló nem ismer, azt nem is keresi.

Manapság a marketing is olyan kategória már, mint a gyereknevelés, a politika vagy a foci: Mindenki úgy érzi, ért hozzá, de kevesen művelik szakszerűen. Valamilyen marketinganyagot bárki tud készíteni, akinek számítógépe van. De olyan marketingkommunikációs eszközöket, amelyek igazán hatékonyan segítik a piaci részesedés növelését, csak olyan szakember, akinek megvannak az ehhez szükséges kompetenciái, tapasztalata, szaktudása, gyakorlata.

Alkalmazni egy ilyen szakembert nagy luxus egy kis- vagy középvállalkozásnak, ezért egyre többen veszik igénybe külső szaktanácsadó cégek segítségét.

A Fortano Bt. alapítása óta Európa közel 20 országában szerzett kereskedelmi és marketingtapasztalatai, marketingvénája alapján felkészült arra, hogy segítséget nyújtson azoknak a hazai vállalkozásoknak, akik termékeiket, szolgáltatásaikat ismertebbé, kelendőbbé szeretnék tenni, a kezdeti bizonytalan lépéseket megtenni a partnerekkel, hogy később professzionálisabb módon tudjanak megjelenni a piacon, illetve a versenyszférában.

Amiben a segítségére leszünk:

  • Kidolgozzuk azt az érvrendszert, amely segíti megrendelőit abban, hogy megértsék, miért érdemes az Ön termékét, szolgáltatását igénybe venni. Vagyis miben más az Ön kínálata, mint másé?
  • Önnel egyeztetve elkészítjük az ehhez szükséges eszközöket magyar és szükség szerint angol vagy bármely más nyelven, legyen az termékismertető, szórólap, újsághirdetés, PR-cikk, céges prezentáció vagy bármi más.
  • Elkészítjük az elektronikus formátumban közlésre kerülő marketingkommunikációs eszközöket.
  • Elvégezzük a nyomtatásra szánt marketinganyagok nyomdai előkészítését. Igény szerint a kész anyagot házhoz szállítjuk.
  • Ha eddig cége nem rendelkezett egységes arculattal vagy azt meg szeretné újítani, vállalunk logó vagy komplett arculattervezést (céges levélpapír, megrendelőlap, árlista, árajánlat, számla stb.), grafikai tervezést, videofájlok szerkesztését.
  • Elkészítjük, aktualizáljuk és karbantartjuk cége weboldalát magyar, illetve igény szerint Európa bármely nyelvén. 
  • Segítjük cége üzleti kommunikációját, legyen az egy kényesebb kereskedelmi levelezés vagy üzleti tárgyalás.

Tekintse meg elégedett partnereink számára készített munkáinkat referenciáink között!