A Fortano Szaktanácsadó Betéti Társaság 1996. május 1-je óta működő vállalkozás. Az első években a fő tevékenység az angol üzleti nyelvoktatás, tolmácsolás és szakfordítás volt. Az eltelt 20 év alatt alkalmazkodva partnereink növekvő igényéhez Európa 20 országában voltunk jelen képviselve megbízóink érdekeit. Munkánk során a piac számos területével volt alkalmunk megismerkedni, amely stabil angol nyelvtudást, kommunikációs készséget, tárgyalás- és érveléstechnikát, helyismeretet és kapcsolatrendszert eredményezett, mely igazán nagy hozzáadott értéket képviselhet azoknak a magyar vállalkozásoknak, akik piaci tevékenységüket bővíteni szeretnék a magyar és/vagy az európai piacon.

Meggyőződésünk, hogy bármit is képviselünk vagy értékesítünk (legyen az szolgáltatás, termék) a siker titka és a kereskedelem/marketing szabályai minden esetben azonosak. Az eltelt évek során általunk képviselt cégek piaci sikere és forgalmuk növekedése adja az indíttatást ahhoz, hogy a hazai vállalkozásokat és magánszemélyeket segítsük abban, hogy tevékenységüket sikeresebbé tegyék: megjelenhessenek az európai piacon mint beszállítók, termelők, gyártók vagy szolgáltatók.

Tapasztalataink szerint sok Magyarországon működő vállalatról az ott dolgozó munkavállalókon kívül még a saját városában sem tudják a helybeliek, milyen remek szakembergárdával, szakértelemmel, gyártó kapacitással, infrastruktúrával rendelkezik – hogyan tudhatnák ezt akkor a potenciális vásárlók, felhasználók, megrendelők a piac hazai és nemzetközi szereplői esetleg a multinacionális vállalatok? Ehhez kívánunk segítséget nyújtani szolgáltatásainkkal, hogy az Ön vállalkozását is hamarosan elégedett partnereink között tarthassuk számon!