Fortano Szaktanácsadó Bt. - A kapcsolatépítés nyelve

Rólunk mondták

“Kedves Erika! Bemutatkozásod és az előadásod számomra rendkívül őszinte és világos volt. Ez az őszinteség a prezentáció teljes idejében erőteljesen átjött, mindenki csendben hallgatta, nem ment el, nem mocorgott senki (utolsó előadásnál ez mindennapos!!). Hangsúlyos eleme volt számomra a Munka, Munka, és a Munka… Szerintem is ez az egyik legfontosabb titka a sikernek. Te még annyival állsz jobban, hogy szereted és érted is amit csinálsz. Amikor a tőled kapott címlistára visszajeleztem, hogy 10-ből kettőnél jártunk valamilyen sikerrel, akkor te bátran rávágtad: nem is rossz! Ez igazolja azt a sok-sok munkát, amit beleteszel a feladatod teljesítésébe és a céged előre jutásába. Példaértékű szorgalmadat az eredmények igazolják.”

2015. március 4.

Nagy Tibor
Független Tanácsadó Mérnökiroda Bt.


 
 

“Nekem abszolút pozitív volt az az elkötelezettség, ahogy egyrészt képviselted a cégedet, de még inkább az, amilyen alázattal állsz az emberekhez! Azt gondolom, ez az alapja minden tevékenységnek, és amennyiben így viszonyulna minden ember a családjához, a cégéhez, az országához – minden területen a másik emberhez – akkor Magyarország a világ legfejlettebb, legboldogabb és leggondtalanabb országai közé tartozna!”

2016. március 2.

Gombás Tibor
EW 1867 Kft.

 


“A Vitafoam Magyarország Kft. évek óta, különféle technikai és egyéb irányultságú fordításokkal bízza meg a Fortano Bt-t. Munkájukra jellemző a gördülékeny, precíz gyors munkavégzés, ami cégünk esetében kiemelten fontos. Szakmai nyelvismeretük, tudásuk elengedhetetlen a számunkra, műszaki fordításaikat kiváló pontossággal végzik. Állandó elérhetőséget biztosítanak munkanapokon, előre tájékoztatnak az esetleges szabadságról, nagyobb munkák időszerűségéről, hogy partnerként mi is tudjunk előre kalkulálni. A megrendeléseket követően folyamatos a kommunikáció, pontos a számlázás.

Külön értékeljük a jó munkakapcsolatra alapozott hűséget, hogy akár rendkívüli munkavégzést is elvállalnak és mindig minden megrendelést a megígért időre elvégeznek.”

2015. május 21.

Diána Genye
HSE assistant
Operational Department
Vitafoam Magyarország Kft. / Vitafoam Hungary Ltd.