Fortano Szaktanácsadó Bt. - A kapcsolatépítés nyelve

Rólunk mondták

“Kedves Erika! Bemutatkozásod és az előadásod számomra rendkívül őszinte és világos volt. Ez az őszinteség a prezentáció teljes idejében erőteljesen átjött, mindenki csendben hallgatta, nem ment el, nem mocorgott senki (utolsó előadásnál ez mindennapos!!). Hangsúlyos eleme volt számomra a Munka, Munka, és a Munka… Szerintem is ez az egyik legfontosabb titka a sikernek. Te még annyival állsz jobban, hogy szereted és érted is amit csinálsz. Amikor a tőled kapott címlistára visszajeleztem, hogy 10-ből kettőnél jártunk valamilyen sikerrel, akkor te bátran rávágtad: nem is rossz! Ez igazolja azt a sok-sok munkát, amit beleteszel a feladatod teljesítésébe és a céged előre jutásába. Példaértékű szorgalmadat az eredmények igazolják.”

2015. március 4.

Nagy Tibor
Független Tanácsadó Mérnökiroda Bt.


“Erikát egy üzleti reggeli alkalmával ismertem meg és az az 1 perc amíg ő lehetőséget kapott a tevékenységi köreinek bemutatására már az is figyelemfelkeltő volt számomra.

Szerettünk volna a vállalkozásunknak marketing tanácsokat kérni tőle, hogy ő hogyan látja miben kellene változtatnunk.

A személyes találkozó az irodájában volt ahol nagyon szívélyes módon fogadtak az asszisztensével. Rögtön hideg itallal kínáltak és megpróbálta elmagyarázni, hogy ő hogy gondolja felépíteni a vállalkozásunk profilját illetve a már meglévőt mivel lehetne jobbá tenni.

Azt éreztem, hogy úgy gondolkodik és olyan stratégiát állít fel mintha a saját vállalkozásáról lenne szó. Érdekes volt számomra, hogy mennyire felkészült műszaki szempontból is. Egy nő nem szokott ilyen mélységekben belelátni egy termék gyártási folyamatába de ő ebben is nagyon profi módon felkészült volt! Nagyon ösztönző és bátorító volt a hozzáállása! Rengeteg ötlettel halmozott el minket amiket más marketing tanácsadó súlyos pénzekért „árul”. Felvázolta a lehetőségeinket abban az összegben amit a vele megvalósítandó projektre szántunk. Viszont ebből kihozta a maximumot vagy ha lehet akkor még ennél is többet! Mint a prospektussal mint az új honlappal teljesen új arculatot adott a vállalkozásunknak! Úgy gondolom, hogy mint ember mint marketinges és piacfejlesztő,  egy nagyon értékes és profi szakember! Biztos vagyok benne, hogy ez a prospektus és a honlap még csak az első közös munkánk volt és ennek a továbbiakban lesz még folytatása. Bárki számára Őt és a cégét csak ajánlani tudom!”

2016.10.11.

Makai Zsolt
Makai Virágkosár

 

“Nekem abszolút pozitív volt az az elkötelezettség, ahogy egyrészt képviselted a cégedet, de még inkább az, amilyen alázattal állsz az emberekhez! Azt gondolom, ez az alapja minden tevékenységnek, és amennyiben így viszonyulna minden ember a családjához, a cégéhez, az országához – minden területen a másik emberhez – akkor Magyarország a világ legfejlettebb, legboldogabb és leggondtalanabb országai közé tartozna!”

2016. március 2.

Gombás Tibor
EW 1867 Kft.

 


“A Vitafoam Magyarország Kft. évek óta, különféle technikai és egyéb irányultságú fordításokkal bízza meg a Fortano Bt-t. Munkájukra jellemző a gördülékeny, precíz gyors munkavégzés, ami cégünk esetében kiemelten fontos. Szakmai nyelvismeretük, tudásuk elengedhetetlen a számunkra, műszaki fordításaikat kiváló pontossággal végzik. Állandó elérhetőséget biztosítanak munkanapokon, előre tájékoztatnak az esetleges szabadságról, nagyobb munkák időszerűségéről, hogy partnerként mi is tudjunk előre kalkulálni. A megrendeléseket követően folyamatos a kommunikáció, pontos a számlázás.

Külön értékeljük a jó munkakapcsolatra alapozott hűséget, hogy akár rendkívüli munkavégzést is elvállalnak és mindig minden megrendelést a megígért időre elvégeznek.”

2015. május 21.

Diána Genye
HSE assistant
Operational Department
Vitafoam Magyarország Kft. / Vitafoam Hungary Ltd.