A piacra jutáshoz nem kell sok pénz és tőke! Talán hihetetlen, de igaz! Mindennek a kulcsa az ötlet, a jó termék, a hit, a lelkesedés, a következetesség, a kitartás, a vevő centrikusság, a szavahihetőség és bizony a sok-sok, kitartó munka. Ez az út a sikerhez!

Munkánk során azt tapasztaltuk, hogy a vállalkozások többsége számára a legnagyobb kihívást az jelenti, hogy megtalálják fizetőképes vásárlóikat, felhasználóikat, viszonteladóikat a kifejlesztett, gyártott, kitalált vagy éppen importált termék számára.

PiacfejlesztésA legkreatívabb alkotók (fejlesztőmérnökök, feltalálók, konstruktőrök, tervezők, gyártók, termelők stb.) és a vállalkozók többsége bármit megtesz, csak épp a vevővel, az értékesítéssel, a marketinggel ne kelljen foglalkoznia. Az ő erősségük az alkotásban, a teremtésben rejlik és ezt szeretik zavartalanul, a háttérből végezni.

A siker azonban az, ha a produktum eljut ahhoz a célközönséghez, akinek szánták: ahhoz, aki elfogyasztja, megvásárolja, viseli, használja vagy csak gyönyörködik benne. Ebben nyújtanak segítséget az értékesítésben és marketingben jártas szakemberek.

Természetesen egy kis- vagy középvállalkozás nem akar és sokszor nem is tud az ilyen feladatokhoz állandó szakembert munkavállalóként alkalmazni. Ilyen esetekben érdemes egy erre szakosodott vállalkozással szerződni, hiszen az eseti megbízás eredményeként megfizethető áron magas színvonalú szolgáltatáshoz juthatnak új alkalmazott felvétele nélkül.

A piacfejlesztés a marketing egy szelete. Azért szentelünk weboldalunkon egy külön fejezetet ennek a területnek, mert a legtöbb szaktanácsadó cég széttárja a karját akkor, amikor a weboldal kész, a prospektuson és a névjegyen megszáradt a festék és a partner felteszi a kérdést: “Ez nagyon szép, de ettől még nincs eladva a termék!”

Mi ezekben tudunk segíteni!

Kérje segítségünket, ha a közeljövőben céljai között szerepelnek a következők:

  • új termék fejlesztése vagy piacra juttatása,
  • meglévő termék/szolgáltatás vevőkörének kialakítása/ bővítése,
  • kínálat szélesítése,
  • választékbővítés,
  • földrajzi terjeszkedés.

Kereskedelmi tevékenységét igény szerint marketing eszközökkel segítjük.
Kérje ajánlatunkat!